RasperryPI_HUB_sert

Mustvee Gümnaasiumi innovatsioonilugu. Projekt Raspberry Pi.

Esmaspäeval, 7. septembril 2015 toimus Pelgulinna gümnaasiumis Raspberry Pi miniarvutite Eesti projekti ametlik avalöögiüritus.

Peaminister Taavi Rõivas ja Briti suursaadik Chris Holtby andsid esimesele 18-le Vaata Maailma Sihtasutuse poolt valitud koolile üle Raspberry Pi miniarvutite komplektid. Esimeste seas sai kaks arvutit ka Mustvee Gümnaasium.

Briti suursaatkonna algatust, Raspberry Pi projekti Eestis, mille käigus jõuab kooliaasta lõpuks Eesti koolidesse mitusada miniarvutit, finantseerivad Transferwise ning Raspberry Pi Sihtasutus. Projekt kuulutati välja aasta alguses Briti välisminister Philip Hammondi visiidil, mil minister avas esimese Raspberry Pi klassiruumi Gustav Adolfi Gümnaasiumis.

Mustvee Gümnaasiumi edukas projektikirjutaja oli õpetaja Rita Postov.

Pelgulinna Gümnaasiumis
Pelgulinna Gümnaasiumis

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga